Växhusets gårdsbutik och café

Under hela hösten kan vår gårdsbutik i Mobodarne besökas tisdagar - lördagar kl 12 - 18.

I butiken finns grönsaker och frukt från våra egna odlingar samt förädlade produkter såsom sylt, marmelad och saft som vi gjort av årets skörd. Även en del ekologiska torrvaror samt rättvisemärkta leksaker och andra prylar.
Vi är också återförsäljare av den nya nyttiga glassen Honua som tillverkas i Söderhamn.

Det går även att njuta av en kopp kaffe i växthuset om man bara har lite tålamod och letar upp oss i trädgården då ju caféet officiellt är stängt för säsongen.

Mycket välkomna!

41148418 504776383268065 1181176123057242112 n

Kurser:

Hållbara grunder, permakultur, odling, ekobygg, näverslöjd och yoga är något av det vi erbjuder under året. Kursinnehåll och kalendarium hittar du HÄR.

Konferensgrupper:

Året runt kan vi erbjuda konferensservice i vårt infotek. Där finns projektor för presentationer och filmvisning, musikanläggning, dator, bibliotek, whiteboard och blädderblock. Plats för upp till 10 personer vid bord.
Priser: Heldagskonferens med för- och eftermiddagsfika, frukt samt vegetarisk lunch, allt ekologiskt och lagat från grunden. Lokal och service ingår. Moms tillkommer. Pris 480 kr/person.
Halvdagskonferens med lunch och för- eller eftermiddasfika: 320 kr/person.
Önskas middag så tillkommer 180 kr/person.
Under lågsäsong kan vi även ta emot större grupper för sittning i vårt växthus.
Välkommen med en bokning!

Studiebesök: 

Under hela året tar vi emot studiebesöksgrupper och kan även ordna aktiviteter och servera mat. Boka i god tid!

Facebook:

Genom att följa oss på Facebook får du alltid den mest aktuella informationen om våra aktiviteter, kurser och öppettider.

Välkommen!

 mars 2016 005