Växhusets trädgård, gårdsbutik och café håller öppet mellan maj och augusti 2021.

Det går att besöka Växhuset under sommaren och ta del av vår permakulturträdgård och våra innovativa lösningar för hållbart byggande och boende. Gårdsbutiken kommer att vara öppen dagligen, liksom vandrarhemmet. Caféet vissa dagar. Öppettider kommer att finnas här i vår.

IMG 7285 webb

Gröna onsdagar i sommar

Nytt för i år är våra ”gröna onsdagar” då vi erbjuder en lunchguidning kring vårt hållbarhetskoncept och en grön lunch med trädgårdens läckerheter. Under en timme får du följa med på en rundvandring i vår trädgård då vi berättar om permakultur som är ett spännande koncept för hållbara lösningar. Permakultur visar en väg bort från klimatångest och miljöförstöring, mot ett uthålligt och vänligt samhälle. Du får med dig en massa värdefulla idéer som du kan tillämpa i din vardag oavsett om du bor i stan eller på landet. Efter rundturen äter du en vegetarisk lunch baserad på produkter från vår trädgård och växthus. Den varierar beroende på årstidens tillgång på grönsaker. Du får även möjlighet att köpa med dig grönsaker i mån av tillgång. Priset för hela paketet är 250 kr per person. Du kan även köpa paketet som ett presentkort för att ge bort. Kontakta oss på mail så skickar vi.

IMG 8317 webb

Kurser:

Förutom lunchguidningar, enligt ovan, anordnar vi också längre guidningar samt kurser i permakultur och hållbart byggande och odlande. Årets kurser är ännu inte färdigplanerade. Vi återkommer här på sidan längre fram.
IMG 4064 webb

Studiebesök: 

Under hela året tar vi emot studiebesöksgrupper och kan även ordna aktiviteter och servera mat i begränsad utsträcknng. Boka i god tid!

Facebook:

Genom att följa oss på Facebook får du alltid den mest aktuella informationen om våra aktiviteter, kurser och öppettider

Välkommen!