Växhusets gårdsbutik sommaren 2019

I vår växthusbutik kan du köpa fina plantor från egna odlingar. Främst matnyttiga växter. Dessutom ekologiska och fair-trade produkter och Pipers goda ekologiska glass.
I vår trädgård eller i växthuset kan du njuta av miljön med en kopp kaffe från baren.
I sommar har vi öppet alla dagar 12-18, förutom midsommarhelgen då det är stängt (fredag-söndag).

IMG 7285 webb

Kurser:

Årets kurs i att leva hållbart, håller vi lördag-söndag 17-18 augusti. Kursen ger grunderna i permakultur och bygger helt på Växhusets modell för hållbarhet. Hur odlar vi vår ekologiska mat, producerar energi med solens hjälp och bygger våra hus varsamt. Vi tittar på olika lösningar för avlopp, ventilation, kompostering med mera. Du får en överblick och inspiration för ditt forsatta hållbarhetsarbete.
Kostnaden är 2500 kr inklusive boende i vandrarhemmet, mat och viss litteratur. Välkommen med frågor eller en anmälan genom mail eller telefonsamtal.
Skynda dig med en anmälan då det här är den enda kursen vi planerat in denna säsong då vi även samarbetar med CFL i Söderhamn kring permakultur i deras småbrukarutbildningar.
IMG 4064 webb

Konferensgrupper:

Året runt kan vi erbjuda konferensservice i vårt infotek. Där finns projektor för presentationer och filmvisning, musikanläggning, dator, bibliotek, whiteboard och blädderblock. Plats för upp till 10 personer vid bord.
Priser: Heldagskonferens med för- och eftermiddagsfika, frukt samt vegetarisk lunch, allt ekologiskt och lagat från grunden. Lokal och service ingår. Moms tillkommer. Pris 480 kr/person.
Halvdagskonferens med lunch och för- eller eftermiddasfika: 320 kr/person.
Önskas middag så tillkommer 180 kr/person.
Under lågsäsong kan vi även ta emot större grupper för sittning i vårt växthus.
Välkommen med en bokning!

Studiebesök: 

Under hela året tar vi emot studiebesöksgrupper och kan även ordna aktiviteter och servera mat. Boka i god tid!

Facebook:

Genom att följa oss på Facebook får du alltid den mest aktuella informationen om våra aktiviteter, kurser och öppettider.

Välkommen!

 mars 2016 005